Kranten


 

Leasespecial Telegraaf
2008, Auto, Techniek algemeen, Fotografie, Kranten, Schrijven
dinsdag, 25 november 2008

BMedia verzorgde enkele artikelen voor de Leasespecial, een commerciële bijlage bij de Telegraaf op 25 november 2008.

 

 
Nederlandse honden vinden alleen doden
Reizen, Kranten, 2003
woensdag, 31 december 2003

KERMAN - De vijf honden van de Nederlandse Reddingshonden Hulpdienst staan kwispelend met hun bazen te wachten op de vlucht naar huis. Tijdens de drie dagen zoeken in het puin van Bam hebben ze alleen doden opgespoord. De kans dat er nu nog levenden onder het puin zitten is miniem, dus vliegt het team terug naar Nederland. In Iran zijn inmiddels meer dan 30.000 lichamen geborgen. De overheid vreest dat het dodental oploopt tot 50.000.

 
'Vandaag kom ik níet uit Bam'
Reizen, Kranten, 2003
dinsdag, 30 december 2003

BAM - De Nederlandse wetenschapper Bastienne Wentzel, die door Azië en het Midden-Oosten reist, was in de buurt van de Iraanse stad Bam toen daar eind vorige week de aarde beefde. Gisteren was zij in het bijna tweehonderd kilometer verderop gelegen Kerman, waar duizenden slachtoffers vanuit Bam naartoe zijn gebracht.

 
'Alle buren zijn dood, het is te veel'
Reizen, Kranten, 2003
maandag, 29 december 2003

BAM - Bam begraaft zijn doden. En dat zijn er verschrikkelijk veel. Zeker twintigduizend mensen waren op slag dood, zo’n tweeduizend gewonden bezweken alsnog. Ongeveer duizend mensen zijn nog levend uit het puin gehaald. Impressie uit het rampgebied.

 

Powered by Multicategories Component for Joomla!1.5